Na voljo je na tisoče možnosti za najnovejši oprijem OTTO

  14. 05. 2018

V svetu ni proizvajalca za nadzor letenja, ki se ne zaveda kakovosti natančnih stikal in ročic OTTO.
Z več kot 50 inženirji s polnim delovnim časom je OTTO-jeva obsežna tovarna - ki smo jo pred nekaj tedni predstavili na naših straneh z novicami http://www.nexuscomponents.co.uk/News/View/A%20good%20wage,%20a Je bil dobro razvit G2, ergonomski oprijem, ki ga lahko uporabljamo tudi v industrijskih aplikacijah.

OTTO izdelki vsak dan delajo v nekaterih najzahtevnejših okoljih na svetu - fiksnih letal, helikopterjev, industrije in vojaških letal.
OTTO se osredotoča na tehnologijo zapečatenega preklopa in oblikovanje po meri, kar zagotavlja, da je ne glede na potrebe kupca rešitev, ki se bo ujemala z njim.

Konec leta 2017 je OTTO napovedal razvoj najnovejših v svojem razredu, G2 Commander Grip. Primarni del katerega koli sklopa krmilnika, lahko te ročice namestite na igralno palico za učinek dvorane OTTO ali uporabite kot fiksni prijem.
Robustno oblikovan za vojaško in vesoljsko uporabo, ta trpežen, zanesljiv oprijem - odlitka iz aluminijeve zlitine - ne zahteva nobene programske opreme in je zasnovan tako, da ga je mogoče spustiti na skoraj vsako krmiljenje leta.
Z možnostjo USB za podporo številnih funkcij, ergonomsko novo oblikovanje ponuja dobesedno na tisoče prilagojenih konfiguracij prednje plošče.

OTTO G2 Commander Control Grip je primeren za uporabo s skoraj vsakim stikalcem OTTO in ima veliko možnosti po meri. Samo notranja naprava USB podpira do 18 gumbov in 8 analognih vhodov.
Konfiguracije prednjikovne plošče vključujejo tipko, stikalo, pretvornik, trikotnik in stikala Hall effect, pri čemer ima ohišje 10 možnih možnosti preklopa. Preizkušen je, da prenese nosilnost v višini 265 lb.

Odkar je družba začela, je OTTO imela zelo stroge standarde kakovosti. Vojaški nadzor predstavlja približno 20% podjetja OTTO, vojaški načrt in oskrba pa je bil katalizator za ustanovitev družinskega podjetja.
Podjetje Jack Roeser, ki ga je ustanovil "lasten stikalni butik", se osredotoča na zagotavljanje izdelkov gasilcem, policistom, tajni službi in zahtevnim aplikacijam, vključno z industrijo in vesoljsko opremo.
Vsa oblikovalska dela, oblikovanje, žigosanje, testiranje in inženiring se izvajajo v lastnem objektu podjetja OTTO, ne pa zunanjim izvajalcem.

Razvijanje tehnologij - vključno s programsko opremo in hitrim izdelavo prototipov - so bile uporabljene tako za kratke kot za dolge programe, da bi zagotovili položaj OTTO na vrhunskem delu proizvodnje.
Sposobnost zagotavljanja vseh podpornih stikal, ki jih potrebuje G2, pomeni, da bo OTTO še naprej prva izbira za vojaške in vesoljske oblikovalce.

Devet standardnih konfiguracij obraza G2 vključujejo:
• OTTO-jevska stikala T3, T4 in T5, stikala P4, P7 in P9,
• K1 stikalna stikala,
• SPT ločilna trima stikala,
• J2 pretvorniki,
• FG varovala,
• stikala HTWM, HTL in HTLT Hall effect

Tu lahko vidite ta novi izdelek na spletnem mestu Nexus - http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Grips-&-Handles/Military-Flight-Control-Grips/OTTO%20G2%20Commander%20Grip%20Range - in Nexus ima izkušnje, ki vam pomagajo pri prilagajanju vašim potrebam.